jarmika

                                              HÍREK       SZINHÁZ        GYEREKEKNEK        SZÍNDARABOK        PÓDIUMJÁTÉK        ISKOLÁSOKNAK

Elérhetőség

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szinház

 

Hadart Művészeti Társulás

A Jármika Jövőlép Gyermekalapítvány színházi partnere

Tisztelt Uram/ Hölgyem!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Háda János vagyok a József Attila Színház színész-rendezője.Szeretném felhívni a figyelmét, egy színházilag fiatal, viszont tapasztalt és mondhatni szakmájának teljes birtokában lévő társulásra. Ez a Hadart Művészeti Társulás.

A név nem érdekes, ám a tartalom magyarázatra szorul. Ugyanis ebben a csapatban olyan színészek, rendezők, koreográfusok, zenészek, képzőművészek csoportosulnak és dolgoznak egy általuk helyesnek ítélt ügyért, akik most is állandó kőszinházuktól kapják a „fizetésüket“, de maradt még annyi energiájuk, hogy azzal is foglakozzanak, ami az álmuk, amire esküt tettek a főiskolán, amit ő maguk igaznak, hitelesnek, és elsősorban művészileg minőséginek tartanak: a közönség szolgálatát, a minőségi szórakoztatást, a szórakoztatva nevelést. Azt a mondanivalót, ami bennük ragad, de ki kell mondaniuk, mert kikivánkozik. És mindezt a közönség nyelvére leforditva itt tudják megvalósítani.

Igyekeztem egy olyan csapatot összeállítani, különböző színházakból, akik méltóak arra, hogy az önök szolgálatában tudásuk legjavát nyújtsák, és ne csak a a rájuk kirótt feladatot, hanem önmagukat valósíthassák meg, és igy szolgálják ki a közönséget.

Ez egy fiatal, de profi, kipróbált csapat. Kisérletet teszünk, a saját lábunkra állva, olyan előadásokat egybegyüjteni és létrehozni, amit büszkén vállalhatunk. Amik nem bemutatókényszerből, hanem szakmai öntudatból és elhivatottságból készültek. Hogy néhány éven belül, ha valaki azt a nevet olvassa, hogy Hadart Művészeti Társulás, az garancia lehessen, hogy egy igazán nivós, művészi értékeket hordozó előadást kap.

De nem akarom szaporítani a szót, beszéljenek a tettek. Ha egy csekély gondolatot is ébresztettünk önben, minden felelősség nélkül lépjen kapcsolatba velünk.

Köszönöm, hogy elolvasta soraimat, ön már mindent megtett ezzel, most mi következünk.

Háda János

A Hadart Művészeti Társulás vezetője

 

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human