jarmika

                                              HÍREK       SZINHÁZ        GYEREKEKNEK        SZÍNDARABOK        PÓDIUMJÁTÉK        ISKOLÁSOKNAK

Elérhetőség

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szinház

 

Hadart Művészeti Társulás

A Jármika Jövőlép Gyermekalapítvány színházi partnere

Tisztelt Uram/ Hölgyem!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Háda János vagyok a József Attila Színház színész-rendezője.Szeretném felhívni a figyelmét, egy színházilag fiatal, viszont tapasztalt és mondhatni szakmájának teljes birtokában lévő társulásra. Ez a Hadart Művészeti Társulás.

A név nem érdekes, ám a tartalom magyarázatra szorul. Ugyanis ebben a csapatban olyan színészek, rendezők, koreográfusok, zenészek, képzőművészek csoportosulnak és dolgoznak egy általuk helyesnek ítélt ügyért, akik most is állandó kőszinházuktól kapják a „fizetésüket“, de maradt még annyi energiájuk, hogy azzal is foglakozzanak, ami az álmuk, amire esküt tettek a főiskolán, amit ő maguk igaznak, hitelesnek, és elsősorban művészileg minőséginek tartanak: a közönség szolgálatát, a minőségi szórakoztatást, a szórakoztatva nevelést. Azt a mondanivalót, ami bennük ragad, de ki kell mondaniuk, mert kikivánkozik. És mindezt a közönség nyelvére leforditva itt tudják megvalósítani.

Igyekeztem egy olyan csapatot összeállítani, különböző színházakból, akik méltóak arra, hogy az önök szolgálatában tudásuk legjavát nyújtsák, és ne csak a a rájuk kirótt feladatot, hanem önmagukat valósíthassák meg, és igy szolgálják ki a közönséget.

Ez egy fiatal, de profi, kipróbált csapat. Kisérletet teszünk, a saját lábunkra állva, olyan előadásokat egybegyüjteni és létrehozni, amit büszkén vállalhatunk. Amik nem bemutatókényszerből, hanem szakmai öntudatból és elhivatottságból készültek. Hogy néhány éven belül, ha valaki azt a nevet olvassa, hogy Hadart Művészeti Társulás, az garancia lehessen, hogy egy igazán nivós, művészi értékeket hordozó előadást kap.

De nem akarom szaporítani a szót, beszéljenek a tettek. Ha egy csekély gondolatot is ébresztettünk önben, minden felelősség nélkül lépjen kapcsolatba velünk.

Köszönöm, hogy elolvasta soraimat, ön már mindent megtett ezzel, most mi következünk.

Háda János

A Hadart Művészeti Társulás vezetője

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!