jarmika

                                              HÍREK       SZINHÁZ        GYEREKEKNEK        SZÍNDARABOK        PÓDIUMJÁTÉK        ISKOLÁSOKNAK

Elérhetőség

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szinház

 

Hadart Művészeti Társulás

A Jármika Jövőlép Gyermekalapítvány színházi partnere

Tisztelt Uram/ Hölgyem!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Háda János vagyok a József Attila Színház színész-rendezője.Szeretném felhívni a figyelmét, egy színházilag fiatal, viszont tapasztalt és mondhatni szakmájának teljes birtokában lévő társulásra. Ez a Hadart Művészeti Társulás.

A név nem érdekes, ám a tartalom magyarázatra szorul. Ugyanis ebben a csapatban olyan színészek, rendezők, koreográfusok, zenészek, képzőművészek csoportosulnak és dolgoznak egy általuk helyesnek ítélt ügyért, akik most is állandó kőszinházuktól kapják a „fizetésüket“, de maradt még annyi energiájuk, hogy azzal is foglakozzanak, ami az álmuk, amire esküt tettek a főiskolán, amit ő maguk igaznak, hitelesnek, és elsősorban művészileg minőséginek tartanak: a közönség szolgálatát, a minőségi szórakoztatást, a szórakoztatva nevelést. Azt a mondanivalót, ami bennük ragad, de ki kell mondaniuk, mert kikivánkozik. És mindezt a közönség nyelvére leforditva itt tudják megvalósítani.

Igyekeztem egy olyan csapatot összeállítani, különböző színházakból, akik méltóak arra, hogy az önök szolgálatában tudásuk legjavát nyújtsák, és ne csak a a rájuk kirótt feladatot, hanem önmagukat valósíthassák meg, és igy szolgálják ki a közönséget.

Ez egy fiatal, de profi, kipróbált csapat. Kisérletet teszünk, a saját lábunkra állva, olyan előadásokat egybegyüjteni és létrehozni, amit büszkén vállalhatunk. Amik nem bemutatókényszerből, hanem szakmai öntudatból és elhivatottságból készültek. Hogy néhány éven belül, ha valaki azt a nevet olvassa, hogy Hadart Művészeti Társulás, az garancia lehessen, hogy egy igazán nivós, művészi értékeket hordozó előadást kap.

De nem akarom szaporítani a szót, beszéljenek a tettek. Ha egy csekély gondolatot is ébresztettünk önben, minden felelősség nélkül lépjen kapcsolatba velünk.

Köszönöm, hogy elolvasta soraimat, ön már mindent megtett ezzel, most mi következünk.

Háda János

A Hadart Művészeti Társulás vezetője

 

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******