jarmika

                                              HÍREK       SZINHÁZ        GYEREKEKNEK        SZÍNDARABOK        PÓDIUMJÁTÉK        ISKOLÁSOKNAK

Elérhetőség

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
1139. Bp Röppentyű köz 5 ........Tel:06 30 7303992

Életrevaló, céltudatos döntésképes gyermekeinkért

 

Rohanó világunk nagy terheket ró a gyermekeinkre.

Az iskolában olyan mennyiségú tudásanyagot kell manapság magukévá tenniük, hogy már-már a játék marad ki az életükből. Pedig talán az egyik legfontosabb dolog, ami felkészíti a való életre gyermekeinket, a játék. A képzelete, ahogy játszásiból elképzel szituációkat, és megpróbálja fellnőttként megoldani őket. Ahogy a szüleitől látta, A társaival való közös játékban a viszonyokat, barátságot, szerelmet, szeretetet, esetleg egy össszeveszést, kibékülést, és ezek kezelését tanulná meg. Azért beszélek feltételes módban, mert erre már egyre kevesebb lehetősége van a gyereknek.

A szülők nagy része a gyerek nevelését az iskolára bízza, viszont az iskola örül, ha arra jut ideje, hogy a tananyagot leadja. Vajmi kevés idő jut az életet megtanulni.

Ezért tapasztaljuk gyermekeinknél, hogy sokszor félnek bemenni egy ABC-be, mert nem tudják a viselkedési formát, nem tudnak mit kezdeni érzelmeikkel, viszonyaikkal, azzal, ha esetleg megbántják őket. Egyébként is elanyagiasodó világunkban alig marad energia a tiszta érzelmekre. Sőt, azok kifejezésére. Igy sok gyermek érzelmi válságba kerül, és később talán ez vezet oda, hogy belekóstol a drogok könnyen jött megoldásaiba. Reményeim szerint ez még elenyésző Magyarországon.

 Ha megállunk egy iskolakapuban tanítás után, és figyeljük a hazainduló diákokat, számos esetben tapasztalhatjuk, hogy húzzák a lábukat, görbe a hátuk, lecsüng a fejük. Sokan kifejezett tartásproblémákkal kúzdenek.

Alapítványunk éppen ezekre a problémákra kínálja a megoldást. Játékos szervezett formában olyan drámafoglalkozásokat tartunk, amik akár irodalmi műveken keresztül generálják azokat a szituációkat, amikkel az életben oly gyakran találkozunk, és néha még mi felnőttek sem tudunk mit kezdeni velük, nem tudunk biztosan helyesen dönteni. Ezeken a foglakozásokon megéljük ezeket a szituációkat, elemezzük azokat, és megpróbálunk egy erkölcsileg megfelelő irányú döntést hozni, akár abban hogy hogyan viselkednénk, vagy hogy kinek van igaza.

Nem tanmesékről van szó, hanem például a gyerekek által már megélt, vagy kitalált jeleneteket játszunk el, és a színház eszközeivel kifejezni érzéseinket.

Táncfoglalkozásaink pedig segítenek abban, hogy a gyermek tisztában legyen a testével, koordinálni, irányítani tudja azt, és pontosan tudja, hogy szavak nélkül is kifejezheti magát, közölheti érzelmeit üzeneteit a világgal.

Nem színészeket, hanem egészséges gondolkodású, a körülöttünk lévő világot megfelelően értékelni tudó, és abban magabiztosan mzgó embereket szeretnénk a dráma, a színház, és a tánc eszközeivel elindítani az életbe.

 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!